Over ons

Samen Met U Bewindvoering Almere legt naast de opdracht een focus op een goede relatie met haar klanten. Wij investeren in een open en eerlijke vertrouwensrelatie met onze klanten. Bij ons staan uw wensen en persoonlijk contact centraal. Er wordt binnen de financiële en persoonlijke mogelijkheden gehandeld in uw belang. Er ligt een nadruk op samenwerken zodat wij samen verder komen, onder beschermingsbewind, mentorschap of curatele staan, doen wij samen. 

Samen Met U Bewindvoering is een kleinschalig en laagdrempelige organisatie wie haar wortels heeft gevestigd binnen Almere. Ons werkgebied ligt echter verder dan alleen Almere. Binnen onze organisatie is Soraya op dit moment als beschermingsbewindvoerder, mentor en curator werkzaam.  

Wie is
Soraya

Ik wil mijzelf als bewindvoerder, mentor en curator onderscheiden en hier zal mijn persoonlijke karakter en mijn achtergrond als maatschappelijk werker een steentje aan bijdragen. Ik vind makkelijk aansluiting tot de ander daar waar ik persoonlijk ben ingesteld in mijn werk. Ik denk in mogelijkheden, ben betrokken en toon begrip. Ik hecht veel waarde aan openheid en heldere communicatie en zal hier altijd naar toe streven. Ik heb onder andere veel ervaring om te werken met mensen die te maken hebben met een verstandelijke -, lichamelijke beperking, verslaving(en), psychische – en/of schulden problematiek.

Mocht u binnen Samen Met U Bewindvoering onder beschermingsbewind, mentorschap of curatele staan ben ik ervan overtuigd dat u onder mijn hoede in goede handen zult zijn.